Kategorier
5.0

3. Æggetårnene og de elektriske storme 

Tilstede: Tom, Ditz, Pan, Torben og Marc
Referat: Marc


Vi kommer frem til æggetårnene. Der er langt op til bjerget, men vI kommer sikkert op til toppen. Vi finder nogle spyd frem og går langsomt over den usynlige bro. Vi er bundet til hinanden med reb og Torben går først. Inden han kommer over til ægget ser han en krog på selve ægget, som han binder rebet fast til inden vi går ind i selve ægget.

Inde i ægget er der en elektrisk storm. Tunnelen fortsætter inde i ægget og lader til at kunne holde os fri for elektriciteten. Pan fatter nada. Torben bliver sendt ned af tunnelen, imens han er bundet med et reb. Der er lyn over det hele. Torben er bange. Torben kan se rum og gange længere nede og de ser ud som om at de er fri af elektricitet.


Vi kommer ned til gangene. Tom siger de andre er hjælpeløse. Vi går en hel runde rundt i gangen. Vi ser tre æg (ca 2m høje). To af dem har en grøn væske. Den tredje er tom. Knust. Vi tager  det knuste krystal med.

Inde i en af æggene ser vi (svømmende i væsken) et ‘metallisk søpindsvin’. Vi ser en hulemandslignende person i den anden grønne væske. Vi går videre.

Hemmeligt rum 1

Vi kan se at der er et hemmeligt rum. Men det kræver et dex roll for at undgå at blive ramt af lyn. Vi sender Pan over. Ak ak. Pan choker og får 2 i skade. Kræver to rul før han kommer ind. Men det lykkes da over tid. Han finder er træ med 10 frugter med hver 4 ædelsten.

6 skeletter venter i næste rum. Marc turner fire med det samme. Pan choker bagefter, men vi klarer det med hjælp fra guderne. Vi finder ud af af de døde må være rejsende fra Waterdeep – formentlig for 400 år siden.

Hemmelig rum to.

Finder en kæmpe mammut guldstatue, som vejer omkring 125kg. Pan skærer den i fire stykker og vi propper den i vores backpacks.

Det er omkring her at Tom bliver misforstået eller vi forstår ikke Tom.

Fælderummet.

Pan går ind uden reb. Før Pan kan nød at flygte bliver vi angrebet af tre ‘metal krystal monsters’. Vi andre hjælper. Pan forbereder et spell, vi andre angriber, Pan læser på spellet, vi andre slår, Pan bladre i spellbook, Marc kaster Sacred Flame, Torben giver skade, og nu…. Pan kaster endeligt et spell…men… han misser. Ak ak…
Vi slår alle et af monsterne ihjel… altså alle undtagen Pan. Han missede jo.

Nyt mystisk rum.

Vi går videre (Pan får lov til følge med). Vi ser tre æg med grøn væske og som indeholder disse hulemandspersoner. Døren smækker i bag os og de spærrer alle tre øjne op. Vi bliver angrebet. Det er en hård kamp, som kræver at Ditz’ effektive Thunderous Strikes kommer igennem. Det er en længere kamp, som kræver en del tålmodig og en smule held til sidst. Men vi får has på dem alle tre og kan fejre endnu en sejr.

Loot

  • Knust krystal fra 2m æg
  • 40 ædelsten (50gp per styk)
  • Skeletter – 2 potions (lighting resistance), 1 rusten sværd med ædelsten, scroll (comprehend languages) (Pan), 50 gp, 1600 sp, 200 cp,
  • Mammut guld – 2500 gp
  • Knust krystal fra de tre æg

Xp: +3000 til deling

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s