Kategorier
5.0

2. Sheriffen med den gyldne golem

21. december 2016 hos Marc.
Til stede: Tom, Pan, Ditz , Marc

Referent: Pan

Vi befinder os i sheriffens tårn. Ditz starter med at drikke en potion of giant strength og bevæger sig så op af trappen men falder i et grease-spell som sheriffen har kastet. Sheriffen rabler nu som en gal om forræderi, djævletilbedere, guld, hemmelige indgange og skatte inden han launcher en fireball. Pan og Ditz choker deres saves men har heldivis begge fire resistance og Pan bruger sin Hellish Rebuke til at give 21 i hævnskade. Derefter tager Pan et step ud og dræber sheriffen med den velkendte Hex+Eldritch blast combo!

Men ak og ve den gyldne golem (GG) som er af det pureste guld er vakt til live og rejser sig for at fælde de tapre helte. Ditz tager en potion of invulnerability og gør sig klar til kamp. Marc kaster et svagt 3. level healing spell – puf – og misbruger så sit angreb da det viser sig at GG er immun til Marcs ildspell. GG smadrer Ditz 20 i skade som heldigvis halveres pga hans usårlighed. Pan giver god dam med sine force blasts men snubler så da han forsøger at bevæge sig op af trappen og ud af GGs range. Ditz påkalder sig sin guds tordenkraft – smask, men kun halvskade for sværdhugget. Marc misser. GG blaster Pan som ligger ned men igen er det ild og Pan får kun halv skade. Næste runde er som den første – Pan og Ditz giver skade mens Marc ikke kan finde magien. Men så biver GG sur og mod al fornuft hugger den stakkels Pan ned. Av!

Så bliver Ditz sur og critter med sin Thunderous smite. GG er destrueret. Der lootes (bl.a. sheriffens dagbog) inden der bankes højt på døren og det viser sig at være ham der hyrede os som desværre tager al guldet. 
Vi får i alt ca. 3000 xp (med sidste gang) så vi nu har 9500 xp hver og 700 gp ekstra per person (Tom lovede også noget med en shoppingliste med magiske ting næste gang:-).

Der er også noget loot til Torben:

Longsword of warning: advantage on initiative og cannot be surprised indenfor 30′

og noget som skal fordeles:

  • 1 potion of diminution som kan gøre en lille (1d4 hours)
  • 1 scroll med level 7 Warlock spell Etherallness
  • 2 sending stones (1/day)
  • Eversmoking bottle: (as often as one wants to. Åbner -> smoke i 60′ radius. +10′ per minute op til 120′

Vi har 3 leads:

* Spire of iron crystal som vi har læst om i sheriffens dagbog består af 3 æggelignende kupler ovenpå hinanden (Æggetårnet) som man kun kan komme ind til meget sjældent når stjernerne står rigtigt. Næste gang er om kort tid så derfor er vi på vej derhen.

* Vagten Gustave som sheriffen mente var i ledtog med djævletilbedere (sandsynligvis Asmodeus sønner)

* Gemmestedet for Algoras gem lidt nord for Thundertree

Vi afslutter aftenen med at begive os mod Æggetårnet.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s