Kategorier
4.0 dagene Referater

19. En skurkagtig baronesse

Startsted: Daggerfall 

Til stede: Pan, Tom, Marc, Ditz og Torben – Simonsen var “syg” (hos Marc)

bladerager troll

 

Fra de befriede slaver fik vi af vide at angrebet på dværgene i Glitterhame var i gang. Vi dumpede dem i deres gamle hjemby Oakherst(?) og drog videre mod Daggerfall for at søge hjælp til dværgene.

På vejen filosoferer Thoradin på ægte dværgemåde: “Jeg er en gammel landskabsarkitekt” og det var det klogeste der kom fra hans side den aften.

I Daggerfall løb vi ind i vagtkaptajn Sir Tristan som tog os til Baronen. Baronen var meget stemt for at tro os og sende assistance til Glitterhame, men hans kone fik ham drejet imod os. Hun hånede også vores multietniske baggrund. Det var ved at gå helt galt da Jinx ævlede løs om hvem der havde beslutningskompetencer. Helt sort på rejsekortagtig måde:-) Heldigvis fik Drake lavet et ok kompromis. Vi fik Sir Tristan og 4 vagter med og skulle skaffe uomtvisteligt bevis for at dværgene var under angreb. Det uomtvistelige bevis skulle vi få af dværgene. De ville vide lige hvad de skulle give os.

Vi lavede lidt research inden vi drog afsted, se nedenfor, og Jinx betalte en fyr for at spionere mod Prins Gaston.

Ork, dem klarer vi let 

På den kanoniske skovsti fik vi øje på nogle huller som kunne stamme fra Sand Sharks! I det samme blev vi angrebet af Orker som nakkede hele vores eskorte med 5 pile. 3 ulveryttere og 5 skytter. Drake crittede en ulverytter og sammen med Minos fik de hurtigt styr på ham. Faktisk var der stor harmoni i gruppen og i løbet af kort tid var vi klar til de 5 skytter.

I det Drake skulle til at give banesår til en bueskytte bliver bueskytten opslugt af en Sand Shark og en mere dukkede op ved Graven. De kan rode rundt under jorden og vælte folk og så bide dem. Delvis ved at misforstå Warriors basic skills får vi ram på den første og da den anden er bloodied skrider den.

Jinx viste det sig kunne svæve og det var meget effektivt under denne kamp. Thoradin havde faktisk god Mojo og det var ham som med sin pearl fik givet god dam til mange af ulverytterne. Minos og Graven gav begge god dam og var gode med deres høje AC. Drake brugte mest Rocky taktikken og lod sig gennemtæske til de havde brugt alle deres powers inden han slog dem ned.

Sir Tristan var ikke til at redde men hans sidste ord var: “Jeg tror på jer. Find det bevis og red Glitterhame!” Next stop Glitterhame!

Stikord:

Glitterhame – dværgenes bjerghjem.

Daggerford. Kirken til Bahamut (LG) har være lukket i 10 år siden baronessen kom. Folk stoppede bare med at komme der. Ledet af krumbøjet svagelig baron. Hans konebaronesse Zenobia er en snack. Kom for 10 år siden. Ingen ved hvorfra. Har et skjult motiv (fandt vi ud af med sense motive) til at hindre Daggerford I at hjælpe dværgene.

Prins Gaston aka prins charming. Prins af Therond (tæt ved Daggerfall). Rygtet er at han og baronessen er meget glade for hinanden. Kendt som en brav kriger og en hædersmand. Har (efter eget udsagn?) slået mange trolde og drager ihjel ved Moonstairs. Er blot på visit I Daggerford….

Krake aka Scar (dragonborn sidekick). Håner Drake på afstand. Party knowledge fra Drake: “Det var ikke tilfældigt at jeg kom til Nentir Vale. For snart 5 år siden drog en deling fra min klan (ildens vogtere) ud på en hemmelig mission. De vendte aldrig tilbage. Med på missionen var min bedste ven Arax og jeg har svoret at jeg vil finde ud af hvad der skete med delingen og Arax og jeg har fuldt sporet til Nentir Vale. Den dragonborn med arret som jeg stirede efter tror jeg var ham som ledte delingen, Krake, men dengang havde han intet ar.”

Gothnirs grumlinger – det virker som om vores gamle party er samlet i en udød version og er draget ud fra Nightfang spire leder efter et magisk våben. Burde det ikke være de Fenrikske fem?!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s