Kategorier
4.0 dagene Referater

18. En fjende iblandt os

Sted: Tom
Dato:25/11-11.
Til stede: Pan, Tom, Marc og Ditz – Simonsen skulle til danseafslutningsfest.

Meepo viste os en meget snæver gang, som vi sneg os frem af. Meepo blev tilbage, og det var med en vis uro, at vi lod ham blive, men han virkede oprigtig i at grunden til at han ikke ville med videre, var fordi han var bange.

Minos kravlede forrest, og det lykkedes ham at snige sig helt hen til en rusten gitterport. Vi kunne høre en samtale mellem to personer, inde fra rummet. Snart var vi parate til at hoppe igennem gitterporten, og kæmpe for fred i riget, og stoppe ondskaben hvor vi finder den.

Minos var den første til at kravle ind i rummet, og vi andre kom lige efter. Så snart vi var inde i rummet, stod det klart, at denne kamp kunne blive en TPKér. Inde i rummet, som mindede om en tronsal fra tilbederne af Ashadalon, stod der Kelthas (mager), Rhunad (Brute), to Duergar magere, to Duegar Shock Troppers (Brute) og en Duergar Cleric of Asmodeus. Minos kom hurtigt i kamp med en mager, Rhunad og de 2 Stormtroppers. Graven sprang ind i kampen ved Minos’ side, og Drake gik i kamp mod Cleric’en. Imens stod gruppens 2 magere og fyrede spells af. Kampen var rigtig hård, og den var hele tiden åben for TPK. Midt i kampen skiftede Drake pludselig side, og begyndte at angribe Jinx, og efter to angreb på den forsvarsløse Jinx, gik han ned, og Graven, Minos og Thoradin kunne intet gøre, for at forsvare deres ven eller for at stoppe jubelen fra Drake, over at han slagtede sin ven. Forræderi når det er værst. Om det var dårlig samvittighed eller hvad der fik Drake til at begynde at angribe Duegarsne igen vides ikke, men det var heldig. For alle var nede på meget få HP og der var stadig flere fjender, men til sidst flygtede Kelthas og vi fik nedkæmpet de sidste fjender.

Næste gang skal der lootes, characters skal lvl´s up og Drake skal stå til regnskab for hans forræderi. Jeg forslår at han skal have et piskeslag hvor hver HP hans sværd tog fra Jinx liv, og arrene skal minde ham om hans forræderi resten af hans liv . Og mon vi andre nogensinde kommer til at stole på Drake igen? Jeg tror ikke den tillid bliver nem af genvinde. Er det mon alle Dragon Borns som er turn coats? Der er ikke noget at sige til at det er en uddøende race.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s