Kategorier
4.0 dagene Referater

7. Shadowfell Keep

Tilstede: Simonsen, Tom, Ditz og Marc (hos Simonsen)

Startsted: Nede i dungeon i tidligere goblins borg (Shadowfell keep) nordvest fra WinterHeaven

Ned af trappe og til venstre. Duften af blod og sved forsvinder langsomt ud af rummet, da vi endelig kan orientere os, ser vi en mørk gang mod øst, med Snake i front bevæger vi os langsomt mod mørket, forhåbentlig klogere, visere og lidt mere bitre af erfaring.

Gravkammeret:

Et kolossalt gravkammer åbner sig i faklernes skær, 10 stenkister er placeret langs siderne, lyden af negle mod sten kan svagt høres fra flere af kisterne, denne lyd blandet med den rislende lyd af Thorins ufrivillige vandladning skaber et skræmmende scenarium.

Alle stenkister bærer skrifter som hylder platinum–dragen (knæl og opnå respekt) (fodnote: Bamahut, alignment: LG, den første platinum drage)

Vi bevæger os respektfuldt og forsigtig mod alteret for enden af rummet, pludseligt åbner kisterne sig med en langsom og skrigende lyd og i mørket fremtoner 8 skeletter med økser samt 2 skelet hunde. De feje hunde (Christinia køtere) havde gemt sig i kisterne (næ nej, de bor der ikke) og ventede kun på at overfalde stakkels eventyrer som os.

Snake er overvågen og svinger sin lynfarlige dagger ,før nogen kan blinke med øjnene – knogledele flyver gennem rummet.

En shadowdog (dead dog) runder hjørnet og flyder stille gennem rummet, retning Snake. Snakes skrig fylder gravkammeret da 4 skeletter og 2 hunde, med fejheden som højsæde, overvælter Snake som kamphunde i et alt for lille bur. Snake må efter hård modstand bide i gulvet med horden væltende over sig.

Drake angriber de som altid de svagest, en strategi som virker, Spells fra Thorin, som sædvanligt er resultatet mildt sagt skuffende. Graven drog sit longsword og straffede sine modstandere.

Minos bliver overfaldet med alt hvad de kan komme med, hans hurtige dansende reflekser sørge for at luften omkring ham bliver splittet i atomer.

Flere skeletter fremkommer fra kisterne (taler vi bunkepul).

Massekampen er i gang, alene står Graven sin grund mod den overvældende fjende, forsvarende sine venner, en mod mange, alene står han.

Graven står til sidst alene mod the dead dog, en kamp om liv og død, mand mod dyr. Graven ved inderst inde at han ingen hjælp vil få, dette er hans kamp alene.

Hele partiet prøvede at samlede sig for at hjælpe Graven, men set så mange gange før lavede Drake ged i den. – flere skeletter (sikke en fest de må have haft).

Thorin the brave brølede sit kampbrøl, men til hvad nytte. Resultatet – hans hule hostende stønnen ebbede stille ud igennem mørket – sørgeligt.

Snake ofrede sig selv og kastede sig mellem hunden og hans elskede party, knasede lyde gennemskar kamplarmen da Snakes knogler blev knust af biddet fra the dead dog. One man down – maybe missing forever.

Man down – Graven røg ned, men trods den umenneskelige hug/smerte han havde modtaget, trodsede han alle odds og kæmpede sig op på sin knæ igen og kæmpede videre. På disse blødende knæ splittede han halvdelen af the dead dogss knæskal.

Med skeletter hængende omkring sig, stred Thorin sig frem og skrev sig ind i myterne, da han med sit flammende hævnende magic undertvang the dead underdog. Thorins hymne vil blive sunget i mange ungmøers rum i de sene nattetimer efter denne bedrift.

Det ”kongelige” kammer:

Tavsheden mødte os – larmende stilhed. Snake bevægede sig langsomt rundt i rummet, snigende som den løsgående kat han er han. Snake åbner kisten og helvede bryder løst.

En kiste åbnet, spørgsmål skal svares, ting skal forklares.

Graven viste med sin intellektuelle styrke, at han tilhørte et andet univers. De andre fejlede fælt igen og igen. Til sidst fejlede Snake sit simple spørgsmål mod Sir Keegan (måske lidt for meget Liverpool af GM). – The Gate Keeper er parat – the game is on. Graven viste igen som holdets leder da han gik i front og svingede sværdet som den først – igen stod han alene.

I støvet forsvandt han til sidst, takke været en fælles hold indsats.

Loots:

150 gp

Braces of Perfect shoot (136 gp)

5 små Dragefigurer (50-75 pr. stk.)

+1 hide armor + 10 res.

M. Plate (level 4) +1, ½ skade ved angeb +longsword +V2 (PH 236) + Scale level 3 S1 (EW 40) + Battle Axe (level 4) +1 C1d6 + DP MA (AW64) + Dagger (JD) + 1 C +1d6/1d8 or dp (next turn)+ amulet of proctection (for +reflex + will)

XP: 50-25-25-150-150-25-25-125-125-25-25-25-50-500-25-25-875)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s