Kategorier
3.5 dagene Referater

27. Der er lagt i ovnen til TPK

Startsted: Samme sted som sidst 🙂

Dato: 10. november 2008

Tilstede: Tom, Marc, Pan og Ditz (hos Pan)Blog Image

Vi starter med at bestille og spise mad! Tom brokker sig over, at der ikke er fritter.

Alle stiger til 10 lvl., bortset fra Stryke. Bash har taget 1 lvl. Som barbar, og han kan nu rage og gå 10 fod længere,og iflg. den hemmelige bog så har han også mistet evnen til at læse og skrive, men det siger Tom er lige meget. Marc og Pan bitcher over, at de ikke har fået noget magisk.

(kl. 1946) Vi er tilbage i hulen hos Bash, og alle er healet op og parate til eventyr. Vi hører et ”tungt tramp” og undrer os over, hvor det mon kommer fra, men er ikke helt 100. Stryke kan oplyse, at der kommer ”dårlig karma” fra gange (DE). Vi hører chanting, og Sidney og Bash sniger sig frem, og ser et rum med flere personer(nogle af den er muligvis undeads). Vi beslutter at booste op, blive usynlige og gå til angreb. Laucian kaster cold FB, og nakker de fleste at fjenderne, og en af fjenderne forsvinder / teleporter (med et puf og sort røg). Stryke turner de sidste undeads.

Vi finder en hemmelig dør, og vælger at gå ind af den. Vi kommer ud i en gang, med 2 døre. Vi vælger den ene, og kommer ind i et rigt udsmykket værelse, med 2 babes. Vi går til angreb, og kampen er i gang. De prøver at charme Sidney og Bash til at smutte, men begge klarer save. Pludselig bliver de til ”babe dæmoner”(Erinyes devils), og den ene teleporter ud i gangen, men vi får nakket dem begge Vi skynder os videre, for vi er stadig boostede, og Laucian finder en hemmelig dør, som vi vælger at gå ind af.

Vi kommer ind i et rum med en Barbed Devil aka Hamatula, som Bash charger. På vejen hen til dæmonen, får han ca. 40 i skade fra en fælde, men han critter dæmonen og giver bølleskade (83 inkl. DR).Blog ImageSidney forsøger at hoppe over fælden, men det kan man ikke så hun får også mega skade. Der er kamp, og der kastes spells på livet løs, men fucking SR tager det meste. Sidney kan ikke give skade (med mindre hun kan backstabbe), for den har DR. Bash kommer tilbage, og bliver healet nogenlunde op, men dæmonen tilkalder en af sin slags, så nu er der 2. Bash charger igen, og den ene går ned, men der er stadig en tilbage.

Status lige nu: Sidney er død. Bash ryger næste runde, for hans rage stopper, og han kan ikke tåle skaden fra dæmon eller fælde. Hex har 3 lvl. Spells tilbage. Stryke har 2 lvl. Spells tilbage og Laucian har 3 lvl. Spells tilbage. Dæmonen har 60-80 HP tilbage.

…… og Bash har misset de sidste 4 angreb,

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s