Kategorier
5.0

12. Curse of the Fey

Vi finder et brev. ‘Forbered en kold velkomst. Send besked til ekspeditionen.’
Underskrevet F

Tom giver sig efter gruppepres. Vi får hvilet os og er fuldt oppe.

Neverwinter Wood. Det er en ældgammel skov. Elverne ser det som deres område. Legenderne siger at i skoven kan man gå ind i Feywild (blomsterne er kæmpe store, dyrerne er kæmpe store etc). Vi går langsomt ind og mærker skovens modvillighed imod os.

Skoven bærer en forbandelse (Curse of the Fey). Enkelte medlemmer af partyet føler mørket falder over dem, men kun indtil vores . Paladin modkaster med Turn the Faithless og ophæver skovens curse.

Vi er i fare for at fare vild i skoven. Vi klarer det med 8 succesfulde Roll. Pan choker. Selvfølgelig.

Vi finder et død mand i skoven med et Asmodeus symbol. Der har været kamp. Manden lader til være død af gift – bidt i halsen. Længere fremme finder vi en stor edderkop gennemboret af pile. Nu ved vi hvad der venter os.

Vi kommer til en lysning. Torben mærker en fare. Marc ser straks at der 10-12 store edderkopper i træerne omkring os. Vi ser en stor poppel hænge ned fra et træ lidt fra os. Er det en person inde i spindelvævet i bedste LoTr-stil? Det har vi ikke tid til at finde ud af nu. For udover de mange store edderkopper ser vi en kæmpe grim dæmon fra de nedre niveauer. Drageloth!

Drageloth

Dæmonen kaster et spell. Og mørket sænker sig sig om Marc, Pan og Ditz. Ditz begynder at se syner og løber væk fra kampen som en lille pige. Marc kaster fireball og vender kampen. Endnu engang redder helten gruppen og de tager et “long rest”.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s