Kategorier
5.0 Referater

4. Elleve slimet hulemænd

Sted: Torben (for første gang i det nye hus).
Til stede: Torben, Marc, Tom, Pan og Ditz

Start: Nyt kort efter portalrejse, men stadig inde i æggetårnene.

Vi befinder is i et nyt rum med 3 gargoyler med 3 aktiveringsknapper. Elmandor (Simonsens mand) kravler op på kanten og spejder efter hvad han kan se af rum ved siden af. Vi vælger rummet mod øst som det første. Denne labyrint er fyldt med rum, som er forbundet med små gange, som man kun kan kravle i, så det gør vi. Modige Elmandor kravler forrest.

Vi får undersøgt forskellige rum, men pludselig bliver Elmandor angrebet af en hane med slangehale. Elmandor som er lidt sløv til at reagere undgår med nød og næppe at blive ramt (og blive forstenet). Vlad kravler ind i rummet og holder hanen, sådan så resten af gruppen kan nakke den. Kun vores gode Pan forsøger at ramme Vlad i stedet for hanen. Men vi får nakken den.

I rummet er en “maskine” der samler dryp af flydende lyn (vi ved endnu ikke hvad vi kan gøre med dette). Vi undersøger maskinen med 3 drejeknapper (som alle 3 er kalket til og ikke kan drejes). Vi trykker på knappen og ud farer endnu en sur hane med slangehale. Men denne gang har Pan kun 1 offer at sigte efter, så hanen får bølle hug (magi).

Vi kravler videre af små gange og kommer til et rum med 11 hulemænd med lange klør og grøn slim på kroppen. Vi tænker FÅRK, men bliver enige om, at de skal have hug. Vi drikke alle “Protection from poison” og så går vi i kamp. Marc starter med at kaste en brændende kugle (Flaming Sphere), som giver skade til alle som ender sin tur ved siden af den. Tom fejler alle saves, så den kugle ender med at give virkelig meget dam. Og stor ros til Marc for at klare concentration-tjek hver gang. Kampen bølger frem og tilbage, og vi finder ud af at 11 hulemænd med ca. 110 HP er en ordenlig mundfuld. Men vi ender med at klare dem, uden at nogen går ned.

Status lige nu. Alle har meget i skade og alle spells er brugt op, så vi skal have “long rest”.
Vi har ikke undersøgt, det rum vi er i lige nu.

Elmandor (Simonsens mand) rullede virkelig dårligt initiativ. Men han var meget modig og meget samarbejdsvillig.

Marc fandt ud af, at han kan kaste fireballs.

Hvad har vi lært: Hvis Torben tilbyder gin og tonic, så sig nej tak, for tonicén er fra 2014.

Loot: 4 jernrør.

Udestående: Pan skal lave juni-doodle.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s